CARIN ANTISEPTIC ULTRA WINGS EGÉSZSÉGÜGYI BETÉT 9 DB-os (24 db/karton) (br: 351 Ft/db)

6 638 Ft

Leírás

Ultravékony, szárnyas intimbetét, amely a speciális AKTÍV OXIGÉN molekuláknak köszönhetően semlegesíti a kórokozókat és a kellemetlen szagokat is. Kialakításából adódóan tökéletesen követi a test vonalát, ezáltal észrevétlen marad. A kitűnő nedvszívó képességének köszönhetően biztosítja diszkrét és biztonságos menstruációs védelmet.

Az aktív oxigén a frissesség érzésének természetes forrása!

A Carin AntiSeptic ultra vékony egészségügyi betét aktív oxigén molekulákat tartalmaz, amelyek kíméletesen fertőtleníti a betétet és csökkenti a kellemetlen szagokat az illatanyagok hatékony semlegesítésével. A betét használatakor a benne található – speciális technológiával elhelyezett – hidrogén peroxid a megfelelő környezetváltozás hatására (nedvesség, testhőmérséklet) bocsátja ki a fertőtlenítő hatású aktív oxigént. Ez a speciálisan elhelyezett hidrogén peroxid nem érintkezik sem a betét külső felületével, sem közvetlenül a bőrrel.
Az AntiSeptic betét a specialitása ellenére a hagyományos betétekkel megegyező módon és rendszeresen használható.

Az aktív oxigén előnyei:

  • Kiváló tisztító és fertőtlenítő tulajdonságú.
  • Csökkenti a káros baktériumok elszaporodását.
  • Megteremti a megfelelő feltételeket a barátságos, hasznos baktériumok számára.
  • Finoman fertőtleníti az egészségügyi betétet és az intim testrészeket.
  • Csökkenti a kellemetlen szag-semlegesítő aromás vegyületeket.
  • Növeli az egészségügyi betét permeabilitását.
  • Hosszú távú hatású.

A Carin AntiSeptic ultra vékony egészségügyi betét alkotóelemei teljes mértékben klór és színezékmentesek, így további kiemelt védelmet nyújtanak az allergiás reakciók kialakulása ellen is. (Antiallergic). A betét bőrrel érintkező felülete egy extra puha pamutréteg, amely a hatékony, gyors és nagy kapacitású nedvesség elvezetés eredményeként száraz és kiemelten kényelmes érzést biztosít. A minőségi és természetes pamut felület csökkenti a bőrirritáció kialakulását a rendszeres, napi használata során.

A Carin AntiSeptic betétek belsejében elhelyezkedő, kiváló nedvszívó képességű rostszálak egyenletesen és gyorsan vezetik el a nedvességet a betét belsejébe, ahol egy speciális magas hatékonyságú nedvességmegkötő – szuperabszorbens – összetevő található. Ez biztosítja a nedvesség gyors felvételét és maximális megtartását a használat során.

A Carin AntiSeptic termék nem tartalmaz semmilyen mesterséges illatanyag adalékot, ezért használata során megelőzhető és elkerülhető az ehhez kapcsolódó allergiás bőrreakció is.

A betétek puha szárnyain és a hátulján található rögzítőcsíkok hatékony és erős rögzítést biztosítanak, ennek köszönhetően a betét aktív igénybevétel során sem tud elmozdulni a fehérneműben.

Kitűnő nedvszívó képességének köszönhetően a Carin AntiSeptic betét nem csupán a menstruáció alatt, hanem enyhe inkontinencia esetén is alkalmazható!

A Carin AntiSeptic ultra vékony egészségügyi betét a kiemelkedő minőségi tulajdonságainak köszönhetően nem csupán óvja bőrét, megelőzi a fertőzések terjedését, valamint hatékonyan semlegesíti a szagokat, hanem száraz és kényelmes érzetet, valamint diszkréciót biztosít a menstruáció során