CARIN PROBIOTIC ULTRA WINGS EGÉSZSÉGÜGYI BETÉT 9 DB-os (24 db/karton) (br: 597Ft/db)

11 291 Ft

Leírás

Ultravékony, szárnyas intimbetét, amely speciális, tiszta probiotikum-kultúrát tartalmaz, ezáltal támogatja a hüvelyflóra természetes védekező mechanizmusát. Kialakításából adódóan tökéletesen követi a test vonalát, ezáltal észrevétlen marad. A kitűnő nedvszívó képességének köszönhetően biztosítja diszkrét és biztonságos menstruációs védelmet.

A Carin ProBiotic ultra vékony szárnyas betét egyedülálló kombinációja az egészségügyi betéteknek és a probiotikumoknak. A Probiotic betét egy tiszta probiotikum-kultúrát, azaz Laktobacillus Acidophilus-t tartalmaz. Ez a barátságos bacillus támogatja a hüvelyflóra természetes védekező mechanizmusát, mivel a probiotikumok természetes és nélkülözhetetlen részei a hüvely nyálkahártyájának. A ProBiotic betét rendszeres használata a természetes pH-érték fenntartását segíti elő.

A probiotikus betét használatakor a benne található – speciális technológiával elhelyezett – Laktobacillus Acidophilus a megfelelő környezetváltozás hatására (nedvesség, testhőmérséklet) aktiválódik és fejti ki jótékony hatását. Ez a speciálisan elhelyezett probiotikum-kultúra nem érintkezik sem a betét külső felületével, sem közvetlenül a bőrrel.
A ProBiotic betét a specialitása ellenére a hagyományos betétekkel megegyező módon és rendszeresen használható.

A Parmaceutical Biotechnology céggel együttműködve, kizárólag a női intim egészség védelmére irányult az egyedülálló Carin ProBiotic betét kifejlesztése.

A probiotikum-kultúra előnyei:

  • Megbízható védelmet nyújt a hüvely flórájának a menstruáció alatt.
  • Biztosítja a jótékony probiotikum kényelmes alkalmazását.
  • Csökkenti a káros baktériumok elszaporodását.
  • Elősegíti a bakteriális, vagy gombás eredetű hüvelyi fertőzések gyógyulását.
  • Hosszú távú hatású.

A Carin Probiotic ultra vékony egészségügyi betét alkotóelemei teljes mértékben klór és színezékmentesek, így további kiemelt védelmet nyújtanak az allergiás reakciók kialakulása ellen is. (Antiallergic). A betét bőrrel érintkező felülete egy extra puha pamutréteg, amely a hatékony, gyors és nagy kapacitású nedvesség elvezetés eredményeként száraz és kiemelten kényelmes érzést biztosít. A minőségi és természetes pamut felület csökkenti a bőrirritáció kialakulását a rendszeres, napi használata során.

A Carin Probiotic betétek belsejében elhelyezkedő, kiváló nedvszívó képességű rostszálak egyenletesen és gyorsan vezetik el a nedvességet a betét belsejébe, ahol egy speciális magas hatékonyságú nedvességmegkötő – szuperabszorbens – összetevő található. Ez biztosítja a nedvesség gyors felvételét és maximális megtartását a használat során.

A betétek puha szárnyain és a hátulján található rögzítőcsíkok hatékony és erős rögzítést biztosítanak, ennek köszönhetően a betét aktív igénybevétel során sem tud elmozdulni a fehérneműben.

Kitűnő nedvszívó képességének köszönhetően a Carin Probiotic betét nem csupán a menstruáció alatt, hanem enyhe inkontinencia esetén is alkalmazható!

A Carin Probiotic ultra vékony egészségügyi betét a kiemelkedő minőségi tulajdonságainak köszönhetően nem csupán óvja bőrét, elősegíti a természetes pH-érték kialakulását és fenntartását, hanem száraz és kényelmes érzetet, valamint diszkréciót biztosít a menstruáció során.

A Carin ProBiotic Ultra wings termék főbb jellemzői:

  • egyedülálló probiotikum-kultúra
  • kitűnő és gyors nedvszívó és hatékony nedvesség megtartó,
  • prémium szárazságot biztosít,
  • extra puha, bőrrel érintkező finom pamutréteg (Super soft),
  • antiallergén és 100% klórmentes