NORMA AQUA STOP SWIMING TAMPON 6 DB-os (12 db/karton) (br: 351 Ft/db)

3 315 Ft

Kategória:

Leírás

Az AQUA STOP Swimming tampont úszáshoz és fürdéshez fejlesztették ki, medencében és természetes vizekben – legyen az édes- vagy tengervíz – egyaránt használható.

A szabadalmaztatott Aqua Block technológiával hidrofób (víztaszító) gátat alakítottak ki, amely a tampon alsó végében kialakított tiszta, gyógyszerészeti vazelinolaj réteg segítségével gátolja a szennyezett ill. klórozott víz hüvelybe jutását, ezzel csökkentve a fertőzések kialakulásának veszélyét, illetve a klór okozta irritációt.

A Norma – Aqua Stop Swimming tampon különleges funkciójának köszönhetően, megfelelő védelmet nyújt a vízi sportok kedvelőinek, de a vízparti nyaralást és wellnesst is biztonságosabbá és kényelmesebbé teheti.
Használata megegyezik más tamponokéval, az úszás vagy fürdés idejére elegendő biztonságot nyújt, azonban a normál méretű tampon a speciális vízzáró réteg miatt csak a mini tamponéval megegyező nedvszívó képességgel rendelkezik, ezért vízzel érintkező alkalmazását követően azonnal, illetve egyéb esetben is a gyakoribb cseréje javasolt.